Just nu söker vi på Linuxpodden efter personer som antingen själva vill vara med och prata och diskutera Linux, Öppen -och fri programvara, och allt annat som hör ämet till. Är du själv inte intresserad men känner till någon som borde vara med så kan ni tipsa oss. I gengäld kommer att erbjuda er välgång, framgång och kändisskap… eller!? Det sista där är faktiskt ren fiktion och önsketänkande. Men vi kan lova att vi ska göra en bra, intressant och rolig podd. Släng nu i väg ett e-postbrev med namn och e-postadress antingen till dig själv eller den du tycker vi ska kontakta. adressen? Lätt! staff@linuxpodden.nu eller ännu enklare, kommentera på något av våra social medier, Facebook, Google+, Twitter

Vi hörs!
The Staff

  • Seppo Eskola

    Är ren nybörjare: Har skrivit några enklare script för att göra backup i externa hårddiskar.

  • Mattias

    Använt linux sen slackware 3 eller nåt. Använder inte slack längre men har alltid använt linux distar på alla datorer sedan första gången jag prövade. Frälst. En helt vanlig user alltså, inget jätteavancerat.

Linuxpodden ©© 2016-2017
%d bloggare gillar detta: