Välkommen till Linuxbloggen

1 mars , 2017

 

Det du just nu sitter och läser är ett försök till att skapa en plats på nätet för dig att komma till om du vill veta mer om hur linux fungerar, och då menar jag i verkligheten, du vet som man använder det.

Här kommer du kunna läsa om nyheter, diverse tester, på både hård -och mjukvara och egna betraktelser, erfarenheter och hur man löser problem.

Vi kommer att lägga vår tungvikt på egna erfarenheter och tester vi gör själva men, det finns redan en hel del bra där ute i cyber rymden som är värt en omgång till, fastpå svenska. Är det så att du känner igen något, som om du har läst det förr så kan det vara så att någon vänlig själ här på Linuxbloggen har tagit sig tiden att översätta en artikel för att göra det lättare för dig.

Nu i början kommer det även finnas en del texter som du kanske redan har läst, för vår eminenta och självutnämnda chefsredaktör, Daniel A, har tagit sig tiden och kraften att flytta en dela av sina texter som han har publicerat på sin blogg artfors.se till just Linuxbloggen.

Vår ”nybörjare” Fredrik ”Ade” Adetoft kommer att ge er sin syn på linux ur ett, som sagt nybörjarperspektiv.

 

Med andra ord

Välkommen till Linuxbloggen,

Nu kör vi!

Linuxpodden ©© 2016-2018
%d bloggare gillar detta: