Uppdaterad ljudfil och svar på kritik

25 april , 2017

Hej alla lyssnare!

Veckans avsnitt (avsnitt 19) hade en klåfingrig producent varit och ryckt lite väl mycket i spakarna på. Så till den milda grad att Daniel S knappt hördes. Inte för att han har något mer vettig att säga än oss andra. Men nu har jag i alla fall rätta till felet och lagt upp en ny ljudfil. Om du inte får den uppdaterade ljudfilen automatiskt till din poddspelare så rekommenderar jag att du tar bort den gamla filen och laddar ner den på nytt.

Jag ska även passa på att besvara lite av den kritik som har kommit in i samband med detta avsnitt.

Jo, jag lyssnar igenom varje avsnitt innan det släpps. Inte hela ska jag erkänna. Jag lyssnar på slumpvist utvalda delar och försöker, med betoning på försöker, att höra en bit av varje deltagare och hur vi låter tillsammans.

Vi spelar alltså in vår podd på söndagar, oftast sätter vi oss ner vi 18-tiden för att gå igenom en del och förbereda avsnittet. Efter inspelning redigerar och synkar jag våra fljudiler till avsnittet, lägger på signatur, lyssnar igenom och laddar sedan upp filen för att kunna redigera även medföljande show note-inlägg med aktuella länkar och dylikt som jag sedan tidsinställer så att ni ska kunna få er favorit podd klockan 9.00 på måndag.

Ja, det är lite av en tidpress då jag även ska hinna med att göra i ordning inför kommande arbetsdag. Jag går upp såpass tidigt på mornarna (04:00) att jag vill ha det mesta gjort innan jag ska lägga mig. Och som ni redan vet är jag ingen duvunge längre så jag behöver min skönhetssömn.

Jag vill även passa på påminna om att vi inte på något sätt är professionella journalister eller radiopratare. Vi gör det här på vår fritid för att vi tycker att det är roligt och för att vi brinner för Linux och öppen källkod. Allt vi lägger i showen i form av utrustning, serverplats och framför allt tid gör vi med egna medel ur egen ficka.

Med det sagt.

GOD LYSSNING!

Linuxpodden ©© 2016-2018
%d bloggare gillar detta: