Debian GNU/Linux 8.8 ”Jessie” live & installation ISO är tillgänglig för nedladdning.

8 maj , 2017

Ibland händer saker fortare än man hinner rapportera. I veckans avsnitt säger vi att det kommer att dröja ett tag innan ISO-filen med den nya utgåvan av Linuxdistributionen Debian GNU/Linux 8.8 ”Jessie” finns tillgänglig. Nu visar det sig att så inte är fallet. Den finns​ tillgänglig redan nu.

När Debian projekt presterade den nya stabila utgåvan av ”Jessie” 8.8 i fredags den 6 maj sa de att det kommer ta ett tag innan den skulle finnas nerladdningsbara ISO-filer tillgängliga. Men som vi nu kan konstatera är ett tag inte så länge som man kan tro. 

Är du idag användare av Debian/Gnu Linux stabila utgåvan ”Jessie”och håller ditt system uppdaterat så är det med södra största säkerhet så att du redan kör utgåva 8.8.
Via: Softpedia Linux

Linuxpodden ©© 2016-2018
%d bloggare gillar detta: