Det finns en ny Android-spelare på marknaden – Essential Phone

30 maj , 2017

Andy Rubin, mannen som en gång var med och skapade själva operativsystemet Android har i dag lanserat sitt nya projekt, en android telefon.

Telefone har fåt namnet Essential Phone och är ett riktigt monster och skrytbygge. Förutom att den drivs av Qualcomms Snapdragon 835 chipp, har 4 Gb arbetsminne, 128 Gb lagringsminne och en nästintill kantlös skärm på 5.7 tum  så är den snygg, en blandning av Googles Pixle och en iPhone (egen åsikt).

Förutom den nästan kanlösa skärmen så har telefonen ett modulsystem med tillbehör som kan fästas med magneter. Och köper man telefonen idag, eller ja, förbeställer man telefonen idag, kan man göra det tillsammans med vad Andy Rubin kallar för världens minsta 360 kamera.

Just idag är telefonen endast släppt på den amerkanska marknaden men vi hoppas på att den letar sig upp hit till oss i Svedala och Småland och naturligtvis resten av Sverige med.

699 amerikanska dollar kommer kalaset att kosta och man kan förbeställa nu men telefonen kommer inte släppas för en senare i år.

Fulla specs hittar du här

Andy Rubin’s Essential Phone has a lot going for it, including an edge-to-edge display and a modular system that lets you attach accessories. Here’s what you need to know about the hardware powering the Essential Phone.

Källa: Essential Phone specs: Everything you need to know | Android Central

Comments are closed.

Linuxpodden ©© 2016-2018
%d bloggare gillar detta: