OnePlus 5 får svensk återförsäljare

15 augusti , 2017

Som ni redan vet är jag (användare) ett fan av OnePlus så det gör mig något lycklig i hjärtat att få veta OnePlus nu mera har en återförsäljare i Sverige. Det är dator och prylbutiken Webhallen som kommer att plocka in OnePlus 5 till försäljning.  Priset kommer att det samma som på OnePlus hemsida, 4990:-.

Vad som skiljer den svenska distributören från övrig distributörer i norden är att det inte är en telefonoperatör, 3 i Danmark och Elisa i Finland. Det beror nog på det faktum att vi i Sverige är mycket liberalare när det kommer just till våra operatörer. Vi binder inte upp oss med dem, och operatörerna har inte samma ”makt” som i andra länder med att enheter måste valideras och godkännas i deras nät. Här är det mer filosofin ”Tuta och köra” som gäller.

Den svenska dator- och hemelektronikkedjan Webhallen har inlett ett samarbete med kinesiska OnePlus. Från och med i dag ingår OnePlus 5 Slate Grey 64GB/6GB i Webhallens butikssortiment vilket innebär att det för första gången är möjligt att köpa telefonen från en svensk återförsäljare. Telefonen har sedan tidigare endast funnits att tillgå via OnePlus webbutik. OnePlus […]

Källa: OnePlus 5 får svensk återförsäljare – Swedroid

Linuxpodden ©© 2016-2018
%d bloggare gillar detta: