GNOME’s releasfest i Göteborg.

17 september , 2017

I fredags var det releasefest för GNOME och släppet av version 3.26 som vi skrev om tidigare i veckan.

Det var en liten men gemytlig grupp som trotsade vädergudarna och samlades på Biljardpalatset i Göteborg för att tillsammans avnjuta god mat och dryck.  Trots att i stort sett mer eller mindre halva Göteborg stod under vatten efter det skyfall som föll under eftermiddagen så var vi en lite tapper skara. Den här festen innehöll allt som en riktigt bra fest ska innehålla. Mat, dryck, folk som avviker och eld. Vi hade en trevlig stund, tyvärr var jag tvungen att avvika tidigt på grund av jobb dagen efter. Men på de två timmarna jag var där hanns det med försenad mat, brand i ett skägg och en person som kom och försvann ungefär lika fort.

Linuxpodden ©© 2016-2018
%d bloggare gillar detta: