Inläggsförslag [Sponsrat inlägg]

6 september , 2017

Reklam

Precis så kan det se ut när du sponsrar Linuxpodden och Linuxbloggen.

Du får ett helt eget inlägg med den information som du vill förmedla. Förutom att du får ett helt egen inlägg med den information du vill förmedla. Ditt företag och ditt budskap kommer även att framföras i vår podd när vi början av avsnittet talar om att avsnittet är sponsrat av.

När inlägget publiceras på vår blogg så kommer det även att publiceras på vår sida på flera social nätverk.

 

 

Det enda kravet vi har på dig som köpare av ett inlägg eller reklamplats är att ditt budskap ska vara relevant till vår målgrupp. Beslutet om relevans är helt och hållet upp till oss och kan inte överklagas.

För mer information är du välkommen att att kontakta Daniel A. på adressen daniela@linuxpodden.nu

Reklam

Linuxpodden ©© 2016-2018
%d bloggare gillar detta: