OnePlus introducerar begränsad specialupplaga av OnePlus 5

20 september , 2017

OnePlus, en av Linuxpodden/Linuxbloggens favorittillverkare av mobiltelefoner gör om förra årets succé, när det gjorde en specialversion av OnePlus 3T, som undertecknad är en stolt ägare av vilket göra mig något partisk. Men i alla fall. Den här gången är det OnePlus 5 som får sig en upphotning (bra svengelskt ord). Den här gången har de gjort ett sammarbete med den franska modeskaparen Jean-Charles de Castelbajac.

Bakstycket pryds av text och istället för svarta knappar längs sidorna har de klätts i färgerna blått, rött och gult. OnePlus 5 Callection kommer gå att köpa i Europa från tillverkarens hemsida med start 10:00 den andra oktober.

Enligt svenska pressmeddelandet har specialutgåvan 8GB RAM och 128GB lagring. Svenska priset ligger på 5495 kronor.

OnePlus har presenterat en specialupplaga av OnePlus 5 kallad Callection. Designen har tagits fram tillsammans med franska modeskaparen Jean-Charles de Castelbajac. Bakstycket pryds av text och istället för svarta knappar längs sidorna har de klätts i färgerna blått, rött och gult. OnePlus 5 Callection kommer gå att köpa i Europa från tillverkarens hemsida med start […]

Källa: OnePlus introducerar begränsad specialupplaga av OnePlus 5 – Swedroid

Comments are closed.

Linuxpodden ©© 2016-2018
%d bloggare gillar detta: