Linuxpodden lägger ner

1 april , 2018

Det är med sorg i hjärtat som jag är tvungen att meddela att Linuxpodden kommer att försvinna. I alla fall som den är i sin nuvarande form.

Eftersom vi som gör podden har gjort det på vår fritid så måste vi nu tala om att den tiden inte längre finns. Men frukta ej, vi kommer tillbaka i någon form i en snar framtid.

Daniel.S har fått så mycket att göra med sina kabeldragningar och blivit kär i ett motstånd att han har beslutat att lämna landet för en karriär som sladdmakare i Kabul.

Freja har insett att iOS är det bästa som finns och ska visa världe att man kan göra ett serverkluster av iPhones och iPads som ska drivas av solceller. Hon hade tänkt ta hjälp av Martin för att bygga en helt ny typ av serverhall helt och hållet baserad på små stugor på folks tomter, men, som vi alla redan vet så går inte det för att Martin har inte hittat ut ur sin egna lekstuga ännu.

Daniel.A har sålt hela Linuxpodden till Microsoft och kommer att driva en ny podd med hjälp av dem, Linux subusystems i Windows podden där kommer han att tillsamans med en ny kollega, Rickard Ställman, att diskutera hur gör för att inte få en blåskärm när man installerar wine i Linux subsystems i Windows.

Och sist men inte minst glöm inte av att det är första april idag, så om du inte har fatt det för en nu,

APRIL, APRIL!

Linuxpodden ©© 2016-2018
%d bloggare gillar detta: