Linuxpodden…

…en av Sveriges snabbast växande teknikpoddar. Linuxpodden är den första svenska podcasten som berör Linux och öppen -och fri programvara. Vi pratar om allt som har med teknik att göra fast ur ett linuxperspektiv.

Här pratas och skrivs det om det som intresserar oss mest. Teknik, prylar och tjänster.

Linuxbloggen…

…Sverige mest aktiva sida om och för svenska Linuxanvändare, både nya och gamla. Här presenters nyheter om Linux och öppen -och fri källkod nästan dagligen. Och här kommer det även att finnas guider, tips och trix.

Vi som gör Linuxpodden/Linuxbloggen:

 

 Tipsa oss

Allt du behöver göra är att skicka ditt förslag tillsammans med namn och epostadress till staff@linuxpodden.nu eller så beger du dig till vår kontaktsida och fyller i informationen där.

Annonsering och sponsring

Är du en av de få villiga att kasta lite pengar på oss?

Vill du annonsera eller sponsra podden så är det bara att skicka ett elektroniskt brev till daniela@linuxpodden.nu för mer information.

 

Känner du som läser det här nu att:

Oj! Vad kul det skulle vara att få ära, berömmelse och stora rikedomar genom att prata i podden eller skriva i bloggen.

Då har du kommit helt fel. 
Det vi kan erbjuda däremot är att du utan någon som helst ersättning kan få vara del av att bygga på något du tror och brinner för. Med det brukar det komma ära och berömmelse, men det har jag inga som helst garantier för. Vem vet en vacker dag kanske även rikedomar. Gör bara som så att du skickar ett elektroniskt brev till den berömda adressen: staff@linuxpodden.nu eller fyller i vårt kontaktformulärså kan vi diskutera vidare om vad vi kan erbjuda varandra.

Donera

Tycker du att vi gör ett bra jobb och vill stödja oss så kan du även donera en slant eller två. 

Alla pengarna som kommer in, antingen genom donationer, sponsorer eller annonser kommer att användas till drift och utrustning. Eftersom det inte finns någon prylsponsor eller några låneprylar från tillverkare så köpa allt in för privata- eller donationspengar.

Alla bidrag mottages tacksamt via: