Linuxpodden…

… är Sveriges största podcast om Linux och öppen källkod.

Vi riktar in oss på att alla som är intresserade av Linux och öppen källkod ska kunna ta del av vårt innehåll. Det spelar ingen roll om du är ny eller avancerad användare, eller om du bara är nyfiken. Vi finns till för alla som är intresserade. Linuxpodden är den första svenska podcasten som berör Linux och öppen -och fri programvara. Vi pratar om allt som har med teknik att göra fast ur ett Linuxperspektiv.


Linuxbloggen…

… är Sverige mest aktiva nyhets-sida om och för svenska Linuxanvändare, både nya,gamla och nyfikna användare. Här presenters nyheter om Linux och öppen -och fri källkod nästan dagligen. Och här kommer det även att finnas guider, tips och trix.

Linuxpodden och Linuxbloggen drivs helt ideellt och är helt religiöst(nja, GNU/Linux sägs ju vara en religion) och politiskt obundna. När vi rapportera om politiska beslut gör vi det alltid ur en teknisk synvinkel och försöker se bortom politiken.

 

Vi som gör Linuxpodden/Linuxbloggen:

 

 Annonsering och sponsring

Vill du annonsera eller sponsra Linuxpodden och Linuxbloggen? Skicka ett elektroniskt brev till daniela@linuxpodden.nu för mer information.

Tipsa oss

Skicka ditt förslag tillsammans med namn och e-postadress till staff@linuxpodden.nu eller så fyller du i formuläret på vår kontaktsida. Alla förslag som tas upp i podden/bloggen belönas med en uppsättning klistermärken.

Donera

Tycker du att vi gör ett bra jobb och vill stödja oss så kan du även donera en slant eller två.

Alla pengarna som kommer in genom donationer, sponsorer eller annonser kommer att användas till drift och utrustning och för att driva podden och bloggen framåt.

Eftersom det i huvudsak inte finns någon som sponsrar oss med prylar så köpa allt in för privata -och donationspengar. Vid några få tillfällen har vi lånat prylar från tillverkare.

Nu med klistermärken!

Vi har införskaffat fin, fina klistermärken som passar fint att sätta på sin dator som dekoration. Vill man bli en stolt ägare till ett par av dessa klistermärken donerar man minst 50:- på valfritt sätt och skickar sedan ett elektroniskt brev till oss med ditt namn och din adress på adressen staff@linuxpodden.nu eller via vårt kontaktsida.

Alla bidrag mottages tacksamt via:

 

 

Swisha: 0700457639